BRUIDSFOTOGRAAF - BRUIDSREPORTAGE

KENNISMAKING.

Voordat je besluit een bruidsreportage aan mij toe te vertrouwen kom ik eerst graag even langs voor een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek. Ik werk als bruidsfotograaf in Friesland, Drenthe, Groningen en de kop van Overijssel. Een kennismakingsgeprek mag wat mij betreft ergens op een doordeweekse avond maar overdag of in het weekend is ook prima. Een afspraak is snel gemaakt. Je wilt graag weten wie je in huis haalt en voor mij als fotograaf geldt eigenlijk precies hetzelfde. Ik neem wat trouwalbums van vorige bruiloften mee en leg uit hoe ik te werk ga. Ook kunnen we kort bespreken hoe de bruiloft gaat verlopen; hoe zit de dag in elkaar, wat is precies de bedoeling, komt er een aparte fotoshoot etc. etc. Het zijn allemaal vragen die voor elke bruiloft verschillend zijn. Naar aanleiding van het gesprek hebben we een beeld van elkaar en kan ik een gerrichte offerte maken. Die stuur ik de volgende dag op en vervolgens kun je in alle rust besluiten of je de opdracht aan mij toevertrouwd.

Bruidsfotograaf Drenthe
Bruidsreportage Friesland
Bruidsreportage Groningen

WERKWIJZE TIJDENS DE BRUILOFT.

Tijdens de trouwdag maak ik heel veel foto's die worden vervolgens verwerkt en alle goede beelden worden in hoge resolutie op USB gezet. De USB ontvang je rechtenvrij in een luxe linnen gift box. Geen gedoe met extra kosten voor bijbestellen of andere bijkomende kosten. Over het algemeen bevat een bruidsreportage minimaal tussen de 250-350 trouwfoto's. Mijn stijl van fotograferen kun je het best omschrijven als journalistiek, ongedwongen en spontaan. Tijdens het fotograferen zoek ik de details, overzichten, emoties; alle momenten die het verhaal van jullie dag vertellen. Tijdens de officiële fotoshoot zal er uiteraard wel geposeerd gaan worden, maar ook hier probeer ik alles zo natuurlijk mogelijk vast te leggen. Ik streef er altijd naar om een ontspannen sfeer te creeëren, dan komen de foto's vanzelf. Ik hoor vaak van stellen dat het waarschijnlijk onmogelijk is om van hen goede foto's te maken maar tot nu is dat altijd nog gelukt! Foto's van de fotoshoot zet ik ook altijd om naar zwart-wit, sepia en een (retro-)kleurbewerking. Samen met alle foto's van de dag heb je dan een ruim fotoarchief waar je zelf van alles mee kunt doen.
Daarnaast ben ik me als bruidsfotograaf erg bewust van het feit dat ik een onderdeel ben van jullie grote dag. Daar hoort een professionele opstelling bij. Ik heb ondertussen erg veel ervaring in allerlei verschillende situaties waardoor ik niet snel voor verrassingen kom te staan. Ik ben enthousiast en gedreven, hou erg van omgaan met mensen en ben stressbestendig. Ik beschik over professionele aparatuur en daarnaast heb altijd reserve aparatuur bij me. 

Bruidsfotografie Fotograaf Huwelijk Friesland Groningen Drenthe
Fotograaf Huwelijk Trouwreportage Friesland Groningen Drenthe
Trouwfotograaf Trouwfotografie Friesland Groningen Drenthe

Ik heb veel ervaring in het maken van mooie trouwalbums en ik doe het graag. Om de trouwfoto's van een bruidsreportage in een mooi album te presenteren is wat mij betreft waar je het uiteindelijk voor doet. Ik maak fotoboeken en luxe trouwalbums in verschillende uitvoeringen en afmetingen.

Meer informatie trouwalbums

Afdrukken E-mail

CONTACT

Fonger H. de Vlas FOTOGRAFIE
Mindertsfean 31
9264 TX EARNEWALD
Tel: 06 51 846 383
Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
KvK: 01117726
BTW: NL 001462260B14